Biografie

De opvolger van Chantal Janzen staat al klaar! Met interesse voor presenteren, musical en televisie is hier Lisa de Graaf (Baarn, 8 februari 2000). Ondanks haar 21-jarige leeftijd heeft ze al ruime ervaring. Vooruitlopend op een internationale carrière studeerde ze tweetalig VWO in Groningen.

Dat Lisa van heel veel verschillende dingen houdt, bleek al vroeg. Ze heeft in vele dansvoorstellingen mogen dansen toen ze balletlessen volgde bij Dansstudio Jan Postema. Ook reed ze wedstrijden in dressuur en springen met verschillende paarden.

Als 11-jarige was ze al druk bezig met het opzetten van haar eigen webshow iJunior. Dit werd onder andere opgepikt door het NOS jeugdjournaal, RTV Drenthe en Kidsweek. In 2012 won zij een YO! Award voor beste website door jongeren. “Het feit dat Lisa zelf actie onderneemt om een interessant en leuke webshow neer te zetten spreekt jongeren aan.” aldus Youngworks.

Met haar jurk aangesnoerd, hoge hakken aan en haar haar in de krul, liep Lisa over de catwalk in de finale van een missverkiezing. Ze heeft vele fotoshoots mogen doen en zelfs op het podium in de Melkweg Amsterdam mogen stralen op de catwalk.

Niets is een te grote uitdaging. Presenteren op de radio, tv of op een festival, Lisa doet het allemaal. Zelfs spreken, zo stond ze in de regionale finale van het Junior Speaking contest met haar eigen speech. In Phoenix, Arizona volgde ze de Youth Leadership Program van de National Speakers Association.

Zang en theater behoren ook tot de favoriete activiteiten van Lisa. Ze heeft vaak mogen schitteren in haar verschillende rollen op het toneel. Voor de camera acteren is ook geen probleem voor haar. Zo had zij de hoofdrol in de shortfilm ‘New Horizons‘.

In 2015 pakte Lisa haar youtube-hobby weer op. Zo werd PuzzlesTV geboren. Bij zowel evenementen als filmpremières stond Lisa weer klaar met haar microfoon. Ook was zij de allereerste gastvlogger van het populaire meidenblad Girlz.

‘Lisa de Graaf is een professionele sprookjesprinses.’ staat er op de cover van de Lux (zaterdagkatern NRC van 1 dec 2017). Al sinds 2015 is Lisa bezig kinderdromen werkelijkheid te maken. Kinderen zo blij maken is gewoon pure magie. Niet alleen is ze performer bij Magical Party, ze is ook de eigenaresse. Kinderfeestjes, videoberichten, evenementen en grote shows, overal is behoefte aan de magie van sprookjes. In Magical Party toont Lisa niet alleen haar artistieke talenten maar ook haar organisatorische en ondernemerskwaliteiten.

 

Lisa de Graaf

Geboortedatum: 08-02-2000
Nationaliteit: Nederlands
Vak: Acteren, Presenteren
Lengte: 170 cm
Kleur haar: Blond
Kleur ogen: Blauw
Talen: Nederlands, Engels
Studie: VWO afgerond