Lisa de Graaf als

 

Piet

Over Lisa

Hoi, mijn naam is Lisa! Leuk dat je op deze pagina aan het lezen bent. Ik ben dol op het sinterklaasfeest en om die reden heb ik deze pagina aangemaakt, met mijn verschillende ervaringen als piet.
Kort iets over mij: ik woon in het noorden van Nederland, in Assen. Maar voor entertainmentklussen reis ik door heel het land en rijd ik behoorlijk wat km’s per jaar. Daarnaast ben ik eigenaresse van mijn bedrijf Magical Party, waarbij wij sprookjeskarakters verhuren voor evenementen en kinderfeestjes. Daarnaast ben ik werkzaam bij verschillende attractieparken en vind ik het leuk om andere leuke klussen te doen, zoals presenteren en steltlopen.

Videoclips

DAAR MOET EEN PAKJE IN

Deze videoclip is ontstaan door een ‘passie project’ van Niels Groffen. Toen hij mij vroeg hiervoor, was ik direct enthousiast en het was een eer met deze mensen te mogen samen werken! In deze video ben ik te zien als 1 van de 5 ‘zangpieten’ en kun je mij ook een couplet horen zingen. 

2021

DE GLIMLACH VAN EEN KIND

Na het succes van de vorige videoclip, stond nummer 2 ook klaar. Ook hierbij heb ik een bijdrage mogen leveren aan de videoclip en het inzingen in de studio.
Fun fact: ik heb hier ook mijn vriend ontmoet! 

 

 

2022

Pakjesbootdagen 2022

Video’s

UITNODIGING SINTERKLAASINTOCHT ASSEN

Deze video was bedoeld om zo veel mogelijk pieten te kunnen verzamelen voor de Sinterklaasintocht in Assen. Dit wilde we in een korte maar duidelijke video overbrengen.

 

 

2021

THEATERVOORSTELLING ‘HET GEHEIM VAN DE PEPERNOOT’

Hier kan je mij herkennen aan het roze jurkje. We speelden hier in een sinterklaasvoorstelling in de Nieuwe Kolk in Assen. De video is uit 2018. Inmiddels heb ik ook in 2022 meegedaan aan de theatershow als muziekpiet, videobeelden daarvan volgen spoedig.

2018

Let’s work together! 

Lisa de Graaf

lisa@graafje.nl
085-3012482