Magical Party

Prinses inhuren

Als het nog niet duidelijk was: ik verhuur mijzelf (en mijn performers) als prinses. Je kiest een karakter, vult het boekingsformulier in en wij verschijnen dan op de afgesproken datum om de kinderen te vermaken en een magische ervaring te brengen.

Voor wie: Ouders van kinderen tussen de 2 en 10 jaar en ook organisatoren van evenementen 
Prijzen: vanaf 250 euro voor 1 uur een prinses tot 2.000 euro voor een complete sprookjesmiddag
Locatie: door heel Nederland te boeken

Magical Party

Dromen worden werkelijkheid

Vroeger schreef ik in vriendenboekjes bij de vraag ‘Wat wil je later worden?’ vol zelfvertrouwen prinses op. Dat dit jaren later werkelijkheid werd had ik als kind niet kunnen bedenken. 

"Wat heeft mijn dochter, en met haar wij, de familie en vriendjes, genoten van het bezoek van Anna. Het uur vloog voorbij maar was goed gevuld. Lezen, schminken, zingen, tekenen en gekroond worden tot prinses. Vanaf het moment dat Anna binnen kwam voelde mijn dochter zich op haar gemak. Anna gaf iedereen de ruimte om zichzelf te zijn. Geweldig en voor herhaling vatbaar."

Naomi Otten

"Skye heeft een betoverend mooi feestje gehad met al haar vriendinnetjes vandaag met dank aan Doornroosje. Alles was super geregeld, de prinses neemt alle tijd voor de kindjes met super leuke activiteiten. Alle meisjes vonden de prinses er zo mooi uitzien. Ze hebben een dag gehad die ze nooit meer gaan vergeten. Heel erg bedankt Magical Party. ❤️"

Kayleigh K.

"Fantastisch! Elsa was op ons feestje en ze was zo mooi, zelfs haar stem klonk echt als Elsa! De kindjes vonden het geweldig en praten sinds het feest over niets anders! Super leuke activiteiten, dansen met linten op frozen muziek en voorlezen, nagels lakken en make-up! Hele fijne communicatie zowel vooraf als achteraf! Volgend feestje boeken wij hier zeker weer en zal het iedereen aanraden!"

Jamie Roode

Hoogtepunten

Start

2014

Op 14-jarige leeftijd begon ik in de zomer van 2014 het bedrijf Magical Party. 

&C verschijning

2020

Magical Party verschijnt met foto en artikel in het blad &C en heeft samen een winactie opgezet waarbij ouders een videobericht van Anna en Elsa kunnen winnen.

Goede doelen

2022

We hebben samenwerkingen met onder andere:

Stichting Make A Wish
Stichting Opkikker
Stichting Gilat
Stichting Hartekind
Stichting Huidfonds
Stichting Dream4Kids
Stichting Against Cancer

BN’ers

2023

Wij zijn inmiddels uitgenodigd door:

Familie Verstappen
Emma Heesters
Jennifer Ewbank
Chantal Bles
Chanel Soree
Celine Charlotte

10-jarig bestaan

2024

Dit jaar bestaat Magical Party officieel 10 jaar! Hoera!